AktiePop

AktiePop

AktiePop

Ieder jaar organiseert Stichting AktieFix het evenement AktiePop! Op zaterdagavond kun je genieten van een aantal fantastische bands op het poppodium. Op zondag is het de hele dag feest voor jong en oud. Lekker eten en drinken, verrassende kinderactiviteiten en een gezellig terras op het plein. Op het podium muziek en theater voor de kinderen met later op de middag weer een geweldig popprogramma.

Private Label

Vraag het publiek hoe Private Label samen te vatten in één woord, dan krijg je; “Energie”, “Plezier”, “Explosief”, “Ervaren”, “Retestrak” en “vol-overgave!”
Door de jarenlange ervaring weten deze mannen waar het om draait: plezier maken. Dat is de essentie! En dat plezier begint op het podium om vervolgens over te laten slaan op het publiek. Het is ’n voorrecht om op het podium te mogen staan, of het nou voor 25 of voor 1500 man publiek is.
Het doel is simpel: ’n unieke avond creëren met mensen die live muziek waarderen. Private label doet dit met een arsenaal aan nummers. Voor iedereen herkenbaar, pop, rock, rock&roll, alles wordt met bezieling en vol overgave gebracht. Als de sfeer er goed in zit, is het soms moeilijk stoppen en lijken de toegiften eindeloos.