AktiePop

AktiePop

AktiePop

Ieder jaar organiseert Stichting AktieFix het evenement AktiePop! Op zaterdagavond kun je genieten van een aantal fantastische bands op het poppodium. Op zondag is het de hele dag feest voor jong en oud. Lekker eten en drinken, verrassende kinderactiviteiten en een gezellig terras op het plein. Op het podium muziek en theater voor de kinderen met later op de middag weer een geweldig popprogramma.

NIEUWS

AktieKidsRun

ByonwithReacties uitgeschakeld voor AktieKidsRun

Ook dit jaar organiseert Stichting AktieFix weer een AktieKidsRun!
Op zondag 27 mei a.s. zal deze plaatsvinden op het Prelaat van den Bergplein in Lithoijen. De tijden en afstanden zijn als volgt:
–        12.20 uur: 1500 meter voor kinderen uit groep 4, 5 en 6
–        12.50 uur: 750 meter voor kinderen uit groep 1, 2 en 3
–        13.10 uur: 2300 meter voor kinderen uit groep 7 en 8

Op zaterdag 26 mei tussen 10.00 en 12.00 uur of op zondag 27 mei tussen 11.00 en 12.00 uur, kun je je startnummer ophalen bij de inschrijfbalie op het Prelaat van den Bergplein in Lithoijen. Het inschrijfgeld van € 2,50 mag je bij het aanmelden contant betalen.

Ben jij de snelste? Zorg er dan voor dat je bij de prijsuitreiking bent om 13.45 uur.

Inschrijven kan tot en met woensdagavond 23 mei 2018 om 00.00 uur!

 

Ook op het poppodium: de Osse rockband Stash!

ByonwithReacties uitgeschakeld voor Ook op het poppodium: de Osse rockband Stash!

Strak vette rockband uit Oss met geweldige Veghelse zangeres Gaby Dumas. Pop-, Rock- en dance nummers worden op een overtuigende manier met veel dynamiek neergezet, waarbij het publiek regelmatig naar adem zal moeten snakken!
Of het nou een intiem akoestisch optreden is, of een vette rockshow, elk optreden van STASH is een feest. Naast Gaby bestaat STASH uit Luc de Kort op Gitaar, en worden twee bevriende muzikanten uitgenodigd om de band compleet te maken.

Dus: tot gauw, tot STASH

AktiePop 2017 – Summer edition

ByonwithReacties uitgeschakeld voor AktiePop 2017 – Summer edition

AktiePop Summer Edition

Dit jaar begint de zomer een maand eerder in Lithoijen. Maak je klaar voor de AktiePop Summer edition! Trek je zomerse outfit uit de kast, neem je zonnebril mee en vergeet je ook zeker niet in te smeren. Het wordt HOT, HOT, HOT met DiscoVision en de Millstreet Band op zaterdagavond!!!

Ook zondag wordt een prachtige zomerse dag. Voor de Kids zijn er allemaal leuke activiteiten met o.a. poppenkast en een optreden van Dude Kids. Wil je lekker bijkletsen? Plof neer op ons zonnige terras aan het Lithoijense strand. Lokale ondernemers zorgen voor heerlijke zomerse lekkernijen.
Het wordt een endless summer sunday met Yoe Teek Mie in de Meeling op ons poppodium! Verder al jaren onmisbaar, Exploit met o.a. weer een verrassende editie Vrienden van AktiePop Live!

Dusss… save the date: 20 en 21 mei. Dit wil je echt niet missen!

Doel AktiePop

Met de opbrengst van AktiePop organiseert Stichting AktieFix ieder jaar 10 logeerweekenden voor kinderen / jongeren (8 tot 18 jaar) met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.
Meer informatie over onze stichting vind je op www.aktiefix.nl, of volg ons op facebook!