AktiePop

AktiePop

AktiePop

Ieder jaar organiseert Stichting AktieFix het evenement AktiePop! Op zaterdagavond kun je genieten van een aantal fantastische bands op het poppodium. Op zondag is het de hele dag feest voor jong en oud. Lekker eten en drinken, verrassende kinderactiviteiten en een gezellig terras op het plein. Op het podium muziek en theater voor de kinderen met later op de middag weer een geweldig popprogramma.

Ook op het poppodium: de Osse rockband Stash!

Strak vette rockband uit Oss met geweldige Veghelse zangeres Gaby Dumas. Pop-, Rock- en dance nummers worden op een overtuigende manier met veel dynamiek neergezet, waarbij het publiek regelmatig naar adem zal moeten snakken!
Of het nou een intiem akoestisch optreden is, of een vette rockshow, elk optreden van STASH is een feest. Naast Gaby bestaat STASH uit Luc de Kort op Gitaar, en worden twee bevriende muzikanten uitgenodigd om de band compleet te maken.

Dus: tot gauw, tot STASH