Ieder jaar organiseert Stichting AktieFix het evenement AktiePop! Op zaterdagavond kun je genieten van een aantal fantastische bands op het poppodium. Op zondag is het de hele dag feest voor jong en oud. Lekker eten en drinken, verrassende kinderactiviteiten en een gezellig terras op het plein. Op het podium muziek en theater voor de kinderen met later op de middag weer een geweldig popprogramma.

Informatie en lokatie

Op 26 en 27 mei is het weer zover…AktiePop! Dit jaar wordt het plein in Lithoijen omgetoverd tot een sprookjesachtig tafereel, AktiePop staat helemaal in het teken van Mystery! Het Prelaat van den Bergplein wordt zaterdagavond één groot kolkend bad met de feestband HOTTUB HEROES​! En natuurlijk zijn de heren van DiscoVision er dit jaar ook weer bij. Járen geleden stonden ze op ons poppodium, dit jaar zijn ze er weer! WC Experience!

De voorverkoop is gestart en loopt tot en met vrijdag vrijdag 25 mei. Verkooppunten zijn net als vorig jaar: Café Zaal De Leeuwerik en Oliehandel Van Hulst. Prijzen zijn 7,50 Euro in de voorverkoop en 10 Euro aan de kassa. Zondag is de entree gratis! Meer nieuwtjes over AktiePop volgen snel, we houden jullie op de hoogte!

Voor meer informatie over AktiePop of stichting AktieFix, mail Info@aktiefix.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *