Ieder jaar organiseert Stichting AktieFix het evenement AktiePop! Op zaterdagavond kun je genieten van een aantal fantastische bands op het poppodium. Op zondag is het de hele dag feest voor jong en oud. Lekker eten en drinken, verrassende kinderactiviteiten en een gezellig terras op het plein. Op het podium muziek en theater voor de kinderen met later op de middag weer een geweldig popprogramma.

AktieKidsRun

Op zondag 21 mei, tijdens AktiePop, organiseren wij een hardloopwedstrijd voor kinderen. Schrijf je nu in en hardloop mee! Wil je meerennen voor Stichting AktieFix? Vul dan het formulier in op de AktieKidsRun pagina of schrijf een mail naar Info@aktiefix.nl onder vermelding van naam, e-mailadres en leeftijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *